Darujte zdravlje najmilijima!

poklon clanak
 
Novogodišnja odluka neka bude briga o zdravlju!
Darujte Božićne poklon bonove ultrazvučnih pregleda Poliklinike Leder!
 
UZV štitnjače - 200,00kn
UZV dojki - 300,00kn
UZV abdomena 350,00kn
 
UZV pregled za "NJU" 700,00kn
(obuhvaća UZV pregled štitnjače, dojki i abdomena)
 
UZV pregled za "NJEGA" 700,00kn
(obuhvaća UZV pregled štitnjače, abdomena i testisa)
 
UPUTA:
Poklon bon možete kupiti na šalteru Poliklinike u naše redovno radno vrijeme ili putem interneta zahtjevom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom).
 
Poklon bon može se iskoristiti za navedeni pregled u Poliklinici Leder uz prethodnu rezervaciju termina i napomenu da želite iskoristiti poklon bon. Bon je potrebno pokazati na šalteru Poliklinike kod samog pregleda. Bon može iskoristiti osoba koja ga je kupila ili ga može pokloniti drugoj osobi, u roku od 2 mjeseca od dana kupovine. Kupon se smatra iskorištenim ukoliko ste rezervirali termin, a nitko nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije. U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, ne ostvaruje se povrat sredstava.

Movember - mjesec muškog zdravlja

movember
Studeni je mjesec "muškog zdravlja". Međunarodni pokret "Movember" poziva svake godine da puštanjem brkova u studenom širimo svijest o tipično muškim bolestima poput raka prostate i tumora testisa.
 
Ove godine, Poliklinika Leder podržava pokret sa sniženom cijenom pregleda testisa color dopplerom po cijeni običnog ultrazvučnog pregleda (200 kn) te sa sniženom cijenom pregleda prostate (180 kn).
Akcija vrijedi tijekom cijelog studenog 2019.

 

Zatražite pregled!

Snižene cijene pregleda dojke u listopadu

Pinkribbonshirtspl

Kao i svake godine do sada, organizirali smo deset besplatnih pregleda dojki, i zahvaljujemo na najboljem odazivu do sada! Sve rezervacije podijeljene su u svega nekoliko sati od objave.

Kako bi nastavili davati podršku u listopadu, koji je proglašen mjesecom borbe protiv raka dojke, do kraja mjeseca vršimo UZV pregled dojki po sniženoj cijeni od 250 kn.

Zatražite pregled!

Besplatni pregledi dojke u listopadu

Besplatni pregledi dojke u listopadu

 

Hrvatsko senološko društvo (HSD), SURD-e i Europa Donna s klubovima liječenih protiv raka dojke u sklopu mjeseca listopada, posvećenom borbi protiv raka dojke, organizira „ MJESEC OTVORENIH VRATA“  za sve koji žele više znati o prevenciji, liječenju, te borbi protiv raka dojke. Između ostalih akcija,3 - 7.10.2016 u 25 gradova Republike Hrvatske vršit će se besplatni ultrazvučni pregledi za žene u dobi od 30- 40 sa ciljem osvješćivanja potrebitosti redovitih pregleda.

U Velikoj Gorici pregled možete obaviti u Poliklinici Leder.

Svi termini pregleda popunjeni su u manje od 48h! Kako bi nastavili podršku borbi protiv raka dojke, snizili smo cijene pregleda tijekom cijelog listopada!

NARUČITE SE!

Opširnije...

Izjave naših klijenata

Svjestan i izvrstan u dijagnostici, doktor kojemu vjerujem i uvijek se rado vračam.
Voljan pomoći, u svakom trenutku i nista mu nije tesko.
Marko Škarec
Mjesto na kojem ćete se osjećati sigurno i gdje se Doktor maksimalno posvećuje Vama. Od srca ga preporučam svima, mladima i starima.
Dubravka Berger
Dojam je da se svakom pacijentu pridaje i više nego puno kvalitetne pažnje bez gledanja na sat ili žurbe jer se radi ko na traci. Definitivno rijetkost! Hvala na svemu i topla preporuka svima!
Martin Potočnik
Pristupačan i ljubazan doktor, brzo dijagnosticira i objasnio mi je sve što me mučilo.
Tomislav Veg
eu slike Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za
regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
hamag bicro
eu slike
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za
regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
hamag bicro
Image
Pratite nas:
Image
Pratite nas:
© 2018 POLIKLINIKA LEDER. All Rights Reserved. Designed By izrada web stranica Pintardesign.hr