Image
Poliklinika Leder d.o.o. osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Velikoj Gorici, a osnivač i vlasnik je dr. Miljenko Leder, specijalist ginekologije i porodništva.
Poliklinika je smještena na adresi Mladena Kerstnera 16, blizu samog centra Velike Gorice, a opet u mirnom okruženju sa dostupnim parkirnim mjestima. Naša vrata otvorili smo kako bismo Vam pružili vrhunsku kvalitetu zdravstvene usluge u ugodnom i intimnom ambijentu bez suvišnog stresa oko lista čekanja, gužvi i birokracije. Od samog osnutka Poliklinika Leder nudi sve vrste specijallističkih ginekoloških usluga, a od 2013. godine u mogućnosti smo ponuditi Vam i usluge svih vrsta dijagnostičkog ultrazvučnog i color doppler pregleda.
STRUČNI TIM
MILJENKO LEDER, DR. MED.
MILJENKO LEDER, DR. MED.
Specijalist ginekologije i porodiljstva
Vrhunski stručnjak u svojem polju voditelj odjela za patologije trudnoće u klinici za ženske bolesti Kliničke bolnice "Merkur".
 
Zadnjih 15 godina sam voditelj Odjela patologije trudnoće u sklopu Zavoda za perinatologiju i opstetriciju Klinike za ženske bolesti KB Merkur. Tijekom skoro 30 godina rada u bolnici vodio sam nebrojene trudnoće i operativne zahvate kao i sudjelovao u edukaciji kolega na specijalizaciji. Do današnjeg dana nikad nisam imao ozbiljnih komplikacija tijekom svojeg rada, a iza mene stoje nebrojene zadovoljne pacijentice.
NIKOLA IVAN LEDER, DR. MED.
NIKOLA IVAN LEDER, DR. MED.
Specijalist radiologije
Subspecijalist ultrazvuka
Od svojih postignuća i edukacije posebno bih istaknuo:
 
  • uvođenje CT kolonografije (virtualna kolonoskopija) u redovnu kliničku praksu KB Merkur znanje
  • primjena naprednih ultrazvučnih tehnologija (UZV intervencije, elastografija, CEUS - UZV kontrastna sredstva...).
  • vanjski suradnik katedre za radiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Radiologijom se bavim od 2007 godine, sada kao voditelj odjela za magnetsku rezonancu na zavodu za dijagostničku i intervencijsku radiologiju Kliničke bolnice "Merkur".
 
Tijekom deset godina rada u radiologiji, iza mene stoje deseci tisuća uspješno obavljenih pregleda. Bavim se svim aspektima dijagnostičke radiologije, a posebno sam posvećen tzv. "cross-sectional" tehnikama oslikavanja tj. ultrazvuku, kompjuteriziranoj tomografiji (CT) i magnetskoj rezonanciji (MR).
MILJENKO LEDER, DR. MED.
MAJA LEDER, DR. MED.
Specijalist radiologije
Od 2009. godine bavim se radiologijom, dio sam radiološkog tima Zavoda za radiologiju Kliničke bolnice "Sveti duh".
Pretežito se bavim ultrazvučnom dijagnostikom od čega bi posebno izdvojila dijagnostiku za bolesti dojke (UZV i mamografiju), no također je iza mene veliko iskustvo konvencionalnih radioloških metoda (RTG i dijaskopija) te kompjuterizirane tomografije (CT).
Dr. Pavo Perković
Dr. Pavo Perković
Ginekolog i subspecijalist ginekološke onkologije
Više informacija o dr. Perkoviću, njegovoj stručnosti i brojnim recenzijama možete pronaći na: https://najdoktor.com/pavo-perkovic/d12190
 
S veseljem dočekujemo dr. Perkovića u Poliklinici Leder i radujemo se suradnji s njim u pružanju najbolje skrbi za sve naše pacijente. Dobro došli, dr. Perković!
SURADNA OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA
Poliklinika Leder suradna je ustanova nekoliko osiguravajućih društava u domeni dodatnog zdravstvenog osiguranja. Sve naše usluge možete ostvariti i putem svojih polica kod slijedećih osiguravajućih kuća:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kao korisnik naših usluga, potrebno je kontaktirati osoblje Vaše osiguravajuće kuće, prema prethodno ugovorenom postupku i najaviti pregled. Tada nam oni pošalju internu uputnicu, a Vi nakon pregleda samo trebate potpisati uputnicu kao potvrdu da je pregled napravljen.

Ukoliko ste kao osiguravajuće društvo zainteresirani za suradnju sa našom poliklinikom, kontaktirajte nas na kontakt@poliklinika-leder.hr.

NARUČITE SE!

 

Image
RADNO VRIJEME

Radimo svakim radnim danom, u popodnevnoj smjeni. Točno radno vrijeme je prema dogovoru, tj. sve pacijente primamo prema prethodno dogovorenom terminu.

NARUČITE SE!

 

Image
NAČINI PLAĆANJA
Image
Image
Image
Image
Primamo gotovinska plaćanja te Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron kartice.

Izjave naših klijenata

Svjestan i izvrstan u dijagnostici, doktor kojemu vjerujem i uvijek se rado vračam.
Voljan pomoći, u svakom trenutku i nista mu nije tesko.
Marko Škarec
Mjesto na kojem ćete se osjećati sigurno i gdje se Doktor maksimalno posvećuje Vama. Od srca ga preporučam svima, mladima i starima.
Dubravka Berger
Dojam je da se svakom pacijentu pridaje i više nego puno kvalitetne pažnje bez gledanja na sat ili žurbe jer se radi ko na traci. Definitivno rijetkost! Hvala na svemu i topla preporuka svima!
Martin Potočnik
Pristupačan i ljubazan doktor, brzo dijagnosticira i objasnio mi je sve što me mučilo.
Tomislav Veg
eu slike Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za
regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
hamag bicro
eu slike
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za
regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
hamag bicro
grb za galeriju1jpg 648x432 q85 crop subsampling 2 upscale
SUFINANCIRANO SREDSTVIMA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Pratite nas:
Image
Pratite nas:
© 2018 POLIKLINIKA LEDER. All Rights Reserved. Designed By izrada web stranica Pintardesign.hr