Notice: Undefined index: HTTP_IF_NONE_MATCH in /home/poliklinikaleder/public_html/plugins/system/speedcache/speedcache.php on line 232
Aktualno - Poliklinika Leder - Poliklinika Leder

Pinkribbonshirtspl

Kao i svake godine do sada, organizirali smo deset besplatnih pregleda dojki, i zahvaljujemo na najboljem odazivu do sada! Sve rezervacije podijeljene su u svega nekoliko sati od objave.

Kako bi nastavili davati podršku u listopadu, koji je proglašen mjesecom borbe protiv raka dojke, do kraja mjeseca vršimo UZV pregled dojki po sniženoj cijeni od 250 kn.

Zatražite pregled!

Besplatni pregledi dojke u listopadu

 

Hrvatsko senološko društvo (HSD), SURD-e i Europa Donna s klubovima liječenih protiv raka dojke u sklopu mjeseca listopada, posvećenom borbi protiv raka dojke, organizira „ MJESEC OTVORENIH VRATA“  za sve koji žele više znati o prevenciji, liječenju, te borbi protiv raka dojke. Između ostalih akcija,3 - 7.10.2016 u 25 gradova Republike Hrvatske vršit će se besplatni ultrazvučni pregledi za žene u dobi od 30- 40 sa ciljem osvješćivanja potrebitosti redovitih pregleda.

U Velikoj Gorici pregled možete obaviti u Poliklinici Leder.

Svi termini pregleda popunjeni su u manje od 48h! Kako bi nastavili podršku borbi protiv raka dojke, snizili smo cijene pregleda tijekom cijelog listopada!

NARUČITE SE!

Pratite nas:
© 2018 POLIKLINIKA LEDER. All Rights Reserved. Designed By Pintardesign.hr